Din momentul in care au inceput sa fie puse in practica, procedurile de optimizare SEO pentru diverse site-uri sau pagini web, au reprezentat de fiecare data o noua strategie, deoarece in functie de nevoile site-ului, trebuie sa se gaseasca solutia cea mai eficienta, cu ajutorul careia site-ul sau pagina respectiva sa fie indexat de browserele de cautare, astfel incat dupa cateva astfel proceduri acesta sa ajunga pe prima pagina in ierarhia cautarilor.

Pozitionari.ro pune la dispozitia dumneavoastra, pe langa metodele obisnuite de optimizare SEO On Site sau On Page, care sunt realizate astfel incat sa ii vizeze pe cei care acceseaza site-ul, mai trebuie aplicate si cateva proceduri de SEO Off Page, prin intermediul unor site-uri partenere, care sa aiba cam aceleasi domeniu de activitate, cu ajutorul carora sa se promoveze, oarecum prin diverse trimiteri, realizate cu ajutorul unor asa zise link-uri externe.

Prin intermediul serviciilor de link building, va exista o legatura permanenta si destul de solida intre site-ul care are nevoie de optimizare si Reteaua Globala de Internet. Asadar, in cazul in care sunteti administratorul sau proprietarul unui site, si considerati ca acesta are nevoie de un continut de foarte buna calitate, in care sa fie prezentate informatii veridice si cu foarte relevante, pozitionari.ro va ofera diverse pachete de proceduri SEO, prin a caror aplicare, in mod cert site-ul pe care il administrati sau il detineti, se va regasi si in postari de pe alte site-uri, lucru ce va avea ca urmare o crestere vizibila de rankpage si implicit, si un trafic mai bun pe Internet.

De regula strategiile de link building se aplica numai in procedurile de optimizare care fac referinta doar la produsele oferite de site-ul dumneavoastra, iar obiectivul final este reprezentat de aparitia in rezultatele cautarilor, facute in baza unor keywords foarte semnificative pentru produsele dumneavoastra. In acest fel, cu siguranta va veti bucura de cea mai buna optimizare a site-ului sau paginii web, existand trimiteri catre produsele oferite ( link-uri ) si prin intermediul pozitionari.ro cu siguranta veti reusi sa va regasiti in topul rezultatelor unei cautari pe browserele de cautare.

In cazul in care site-ul dumneavoastra targheteaza clienti doar din tara noastra, aveti foarte mare grija sa obtineti back link-uri doar de pe site-uri din Romania, si aveti in vedere faptul ca paginile web care fac referire la site-ul dumneavoastra, trebuie neaparat sa poata fi vazute atat de utilizatori cat si de algoritmii motoarelor de cautare.

Se pare ca, in ceea ce priveste link-urile folosite, au aparut anumite contradictii referitoare la densitatea acestora. Cel mai indicat este ca ele sa fie folosite cu o anumita limita. In cazul in care sunt prea putine, nu sunt foarte eficiente si rezultatele nu sunt cele asteptate, iar daca un site abunda in astfel de trimiteri, sunt mari sanse ca site-ul respectiv sa fie penalizat de motoarele de cautare, pe motiv ca incerca sa manipuleze oarecum rezultatele unei cautari.