Suntem aici sa va servim

Cu o echipa organizata de experti, Agentia Marketing Guru SRL ofera solutii inovatoare de marketing si ramane dedicata succesului dumneavoastra pe intregul process de branding, de la concept la realitate. Ne mandrim cu construirea unei relatii puternice fata de clientii nostri, efectuand cercetari extinse in industrie pentru a va asigura succesul.

Abordarea noastra

Marketing Guru SRL nu ofera aceeasi abordare pentru fiecare brand cum fac alte agentii. Noi dezvoltam strategii de branding personalizate, care sunt unice pentru proiectul dumneavoastra. Succesul clientilor nostri ne alimenteaza inspiratia si creativitatea, si intelegem afacerea ca o arta si stiinta. Va garantam ca veti primi servicii de neegalat in timpul fiecare pas al procesului.

Misiunea noastra

Marketing Guru SRL intelege ca fara o strategie de pozitionare functionala, un brand este inutil. Echipa noasta de profesionisti talentati dezvolta aspectele creative ale brandului, in timp ce perspectiva noastra de afaceri ne ajuta sa transmitem in mod efficient mesajul companiei dumneavoastra spre publicul tinta.

Aptitudinile noastre

SEO 99
HTML/CSS 99
Web Design 95
Adwords 98