Promovare web

Poate cea mai eficienta metoda pentru ca o afacere sa se faca cunoscuta este atunci cand face apel la promovare web. Din punct de vedere al gradului de folosire, internetul este un canal de comunicare aflat intr-o continua expansiune.

Internetul a devenit legatura fiecaruia dintre noi cu lumea. Este firesc asadar ca afacerile sa apeleze la promovare web pentru a se face cunoscute unui numar cat mai mare de potentiali clienti. Marketing Guru SRL vine in intampinarea intreprinzatorilor care doresc sa isi faca cunoscut brand-ul pe internet prin metode diverse si personalizate dupa specificul fiecarui business. In randurile de mai jos puteti beneficia de consultanta Marketing Guru SRL vizavi de cateva tehnici de promovare web.

Inainte de toate, trebuie sa aveti deja un site web functional, bine structurat, user friendly si cu un web design cat mai atractiv. Pentru ca acest site sa se bucure de un numar cât mai mare de vizitatori, puteti sa îi faceti reclama în mai multe feluri.

Bannerele si link-urile sponsorizate pozitionate pe site-uri cu trafic mare reprezinta o prima solutie în acest sens. O alta metoda o reprezinta comunicatele de presa, articolele sau advertorialele, respectiv texte informative despre afacerea dumneavoastra, publicate pe site-uri de profil.

Nu in ultimul rand, platformele de socializare reprezinta o cale tot mai folosita pentru promovare web. Prezenta pe aceste site-uri este gratuita, așa ca este recomandat sa va creati un cont oficial pe cat mai multe astfel de platforme. Apoi trebuie sa conectati aceste conturi intre ele.

Mecanismul functioneaza in felul urmator: Atunci cand dumneavoastra faceti o actualizare pe un astfel de cont, acea actualizare se afiseaza pe toate conturile conectate la toate contactele pe care le aveti. Daca unul dintre aceste contacte are o reactie fata de notificare respectiva, acea actiune se va perpetua mai departe la toate contactele respectivei cunostinte si algoritmul continua astfel.

Un aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand vine vorba despre site-urile de socilizare. Persoanele care vor intra pe aceste pagini si vor lasa comentarii nu vor reveni si cu alta ocazie daca vad ca nu sunt bagati in seama.

Drept urmare, pe langa actualizarile cat mai dese ce trebuiesc facute pe aceste conturi, mai trebuie urmarite reactiile vizitatorilor si sa se raspunda semnalarilor acestora. Acest efort va duce in timp la crearea unei comunitati online in jurul firmei dumneavoastra.

Este afacerea ta pregatita sa primeasca rezultate?     incepe2