Primii pasi pentru a avea parte de promovare firma

Atunci cand doresti sa pornesti o afacere care doresti sa se dezvolte, nu ai voie sa nu incluzi in „planul de atac” construirea unui site web. Prezenta online a devenit obligatorie in ultimul timp datorita progresului accelerat al tehnologiei, fapt ce a permis ca telefoanele sa ia locul calculatoarelor, iar accesul la internet sa nu mai fie conditionat de posesia unui calculator de tip desktop conectat la o retea prin cablu.

Marketing Guru SRL va pune la dispozitie servicii de promovare firma, oferindu-va solutii personalizate. Cateva indicatii pot fi vazute in randurile de mai jos.

Dupa ce aveti site-ul gata, nu ezitati sa adaugati pe acesta un plug in de la Google Maps, pe care sa il folositi pentru a va localiza adresa sediului social pe harta. Acesta fapt ajuta la indexarea site-ului dumneavoastra pe Google, intrucat toate aplicatiile Google, printre care si Maps, contribuie la indexarea in cel mai mare motor de cautare existent in prezent.

Acest principiu se aplica cu succes si la site-ul Youtube, care face parte din reteaua Google. Incarcarea unui fisier video pe acest canal, fisier care contine cuvintele cheie cu care doriti sa fiti asociat, va duce la o indexare mai buna in paginile motorului de cautare.

Un alt aspect la care merita sa fiti atenti si care nu costa deloc bani, ci timp, il reprezinta ascensiunea vertiginoasa a platformelor de socializare, care atrag un numar insemnat de vizitatori.

Pentru a profita de acest aspect, creati-va un cont pe cat mai multe astfel de site-uri, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, MySpace si Pinterest. Pasul urmator este sa interconectati aceste conturi. Faceti acest lucru pentru ca, atunci cand faceti o postare pe un singur cont, acea postare sa fie preluata si de celelalte platforme si sa fie prezentata tuturor contactelor dumneavoastra de pe acele platforme.

Daca cineva dintre cunostintele dumneavoastra de pe aceste platforme reactioneaza la postarea dumnevoastra, mesajul va fi distribuit mai departe si la contactele sale, iar procesul se poate repeta de nenumarate ori, crescand exponential vizibilitatea site-ului dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, poate cea mai cunoscuta metoda de promovare firma o reprezinta optimizarea motoarelor de cautare (SEO). O asemenea investitie financiara este indicat sa o faceti dupa ce va consultati cu un specialist SEO.
Pentru mai multe informatii, precum si consultanta de specialitate pentru promovare firma, va stam la dispozitie la telefon 0769.35.36.37, precum si la adresa de mail office@pozitionari.ro.

Este afacerea ta pregatita sa primeasca rezultate?     incepe2