Doua subtilitati pentru promovarea afacerii dumneavoastra

Orice afacere aflata la inceput de drum, indiferent de domeniul de activitate, are nevoie sa se faca cunoscuta publicului tinta. Metodele clasice gen promovare prin intermediul canalelor media au fost ajunse din urma de promovarea in mediu online.

Argumentele in favoarea acestei metode sunt multiple si vorbesc de la sine. In primul rand, dezvoltarea tot mai accelerata a tehnologiei informatice a permis calculatoarelor sa nu mai fie limitate la tipul desktop, imobil, ci sa le purtam cu noi oriunde, in buzunarul de la haina, sub forma tot mai popularelor smartphone-uri.

In plus, accesul la internet a devenit si el tot mai usor de realizat, motiv pentru care promovarea online ajunge la publicul tinta mult mai usor decat cea care are nevoie de televizoare, radiouri, ziare sau reviste distribuite în căsutele postale.

Marketing Guru SRL va pune la dispozitie o serie diversa de metode pentru ca dumneavoastra sa faceti o promovare afacere folosind instrumente online in mod eficient. O parte din consultanta noastra se poate regasi in randurile de mai jos.

Una din greselile pe care nu trebuie sa le faceti este aceea de a crede ca metodele conventiale de promovare nu pot fi folosite si in mediul online. Spre exemplu, un comunicat de presa sau un alt material scris, gen articol sau advertorial, in care se face reclama business-ului dumneavoastra, nu este util daca este publicat doar in presa scrisa. Acelasi text poate fi folosit si pe canalele media online pentru a realiza o promovare afacere cat mai diversificata.

O alta metoda, la randul ei foarte eficienta, este de a face uz cat mai mult de o resursa gratuita, respectiv retelele de socializare, ideea principala este de a va face cont oficial pe cat mai multe astfel de site-uri. Apoi este obligatoriu sa va interconectati aceste conturi diferite intre ele.

Avantajul acestei “panze de paianjen” este ca o actualizare a unui singur cont va duce la o actualizare si pe celelalte conturi, fapt ce produce o raspandire exponentiala a brand-ului firmei dumneavoastra. Aceasta atentie acordata contului nu trebuie sa slabeasca. Fiecare cont trebuie alimentat zilnic cu ultimele update-uri pentru a tine la curent publicul tinta cu toate noutatile firmei pe care o conduceti.

Este afacerea ta pregatita sa primeasca rezultate?     incepe2